No 2016. gada pudeļoto sidru gatavojam pēc  methode traditionelle metodes.

Smiltenes sidrs BRUTS. Smalks dzirkstījums, balansēts sausums, spirgts ar skābumiņu, aromātā ābols un maizes notis. Otrreizējā raudzēšana pudelē vismaz 6 mēnešus. Smiltenes BRUTS ieguva 1.vietu 2015. gada Latvijas vīndaru biedrības rīkotajā konkursā dabīgo sidru grupā.    Pieejams.

Smiltenes sidrs PUSSAUSS un PUSSALDS. Smalks dzirkstījums un augļainums. Otrreizējā raudzēšana pudelē vismaz 4 mēnešus.  Ir pieejams

Melleņu-aroniju vīns. Nelielā partijā gatavots no aronijām un mellenēm. Samaltas ogas raudzētas uz biezumiem sidra pagrabā mērenās temperatūrās. Divus mēnešus noturēts uz viegli grauzdētām ozola skaidām. Pieejama salds un sauss. Pieejams sausais.

Upeņu karstvīns ZIEMA. Nelielā partijā gatavots no upeņu vīna un ābolu sidra speciāli karstvīna sezonai. Jau iepriekš macerēts uz garšvielām - kanēļa, krustnagliņām, kadiķu ogām, zvaigžņu anīsa un timiāna. Gatavs lietošanai. Pieejams no novembra līdz aprīlim.