Mūsu sidrs: Mūsu sidrs tiek gatavots no vietējiem  āboliem, kas tiek lasīti ar rokām. Sidra pagatavošanai izmantojam tīru ābolu sulu, kas netiek šķaidīta ar ūdeni. Raudzēšanas procesā maksimāli izvairāmies no papildus cukura pievienošanas, izņemot 'vēsos gadus', kad cukurs ābolos ir maz. Tādējādi šādam dzērienam, salīdzinot ar alu vai ogu/augļu vīniem, ir vismazākā ekoloģiskā pēda - tiek izmantotas vietējās izejvielas un ražošanas process patērē maz enerģijas.  Mūsu sidri ir dabīgi dzirkstoši ar dažādu salduma pakāpēm - no brutīga bruta līdz sausā gala pussaldajam.

Āboli: Izmantojam dažādas vēlās klasiskās rudens/ziemas ābolu šķirnes, kā Antanovka, Sīpoliņš, Vidzemes zelta renete, Serinka.. Gatavojot sidru vadāmies pēc šādas proporcijas: 1 maiss Antonovka, 1-2 maisi Sīpoliņa, 2 maisi neitrāli ēdamie āboli + šķipsniņa mežāboli.

Sulas iegūšana: Ābolus lasām novembrī, liekam maisos, lai iegūst pilngatavību. Tad šķirojam, mazgājam, samaļam. Daļu no samaltās masas macerē - to nespiež uzreiz, bet ļauj nostāvēties 5-20h, lai sula iegūst dziļāku krāsu. Ar rokas spiedi spiežam sulu. 

Raudzēšana: Sulu pildām 650 lirīgās nerūsējoša tērauda tvertnēs un raudzējam sidra pagrabā, kur ir konstanta +12 grādu temperatūra.  Izmantojam baltvīna/šampanieša raugus vai paļaujamies uz savvaļas raugiem.

Otreizējā fermentācija pudelē: Norūgušo sidru pildām pudelēs, pievienojam svaigu raugu un nedaudz cukura sīrupa. Trīs līdz deviņu mēnešu laikā pudelēs norisinās pēc-rūgšana, kas sidru padara dabīgi dzirkstošu. Šādi darbojas methode traditionelle jeb  Šampaņas metode, kuras rezultātā sidrs ir dabīgi dzirkstošs un netiek mākslīgi gāzēts.

Ražošanas process ir ļoti sezonāls. Sulu spiežam rudenī, ziemā to raudzējam un nogatavinām, pavasarī sidru pildām pudelēs. Sidrs ir gatavs maijā, kad zied ābeles. Vasarā tas tiek izdzerts. Tā no gada uz gadu.